Over ons

Wie we zijn. Missie, waarden en normen.

Onze missie is om zakelijke kansen te genereren door communicatiediensten te combineren met onderzoek en alles wat nodig is om aan de eisen van de klant te voldoen.

Suporter Call Center biedt de volgende diensten aan: callcenters, contactcenter, helpdesk, bestellingen opnemen, telemarketing, telefonische verkoop, klantenservice, CATI-enquêtes (Computer-assisted telephone interviewing), vragenlijsten, afspraakinstelling, bevestiging van deelname aan evenementen, orderopname, backoffice, klantenservice , reactivering van klanten, ondersteuning voor en na de verkoop, operationele systemen met of zonder operators.

Ons bedrijfsdoel is om voor uw klanten te zorgen!

Met Suporter Call Center houdt u klanten tevreden.

Suporter Call Center heeft een ambitieus team.

Onze medewerkers zijn vriendelijk, enthousiast en beseffen dat hun verantwoordelijkheid pas eindigt als het probleem van de beller is opgelost.

Suporter Call Center biedt zijn klanten een uitstekende service – levering van op maat gemaakte oplossingen, contactbeheer, toezichthouding- en onderzoeksniveau van klanttevredenheid.

Met Suporter Call Center kunt u profiteren van zowel de kwaliteit van meertalige diensten als de op maat gemaakte oplossingen voor elk bedrijf en de specificiteit.

Voordelen

  • verhogende arbeidsproductiviteit
  • verlaging van de operationele kosten
  • verbetering van de communicatie met klanten en naar diversificatie van het bedrijf en de partners
  • het vergroten van uw bedrijfswinst
  • beschikbaarheid 24/24, 7/7, 365/365
  • dienstverlening in het Roemeens, Engels, Noors, Zweeds, Deens, Fins, Nederlands, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Hongaars
  • ter verkorting van doorlooptijden voor uw projecten.